Renate van Stiphout
Tel: 06 198 54 174
puurstipdesign@home.nl

intro_puur_1
intro_puur_3
intro_puur_2
intro_puur_12
intro_puur_5
intro_puur_6
intro_puur_7
intro_puur_8
intro_puur_9
intro_puur_10
intro_puur_11
intro_puur_14
intro_puur_13
intro_puur_4
intro_puur_17
intro_puur_20
intro_puur_21
intro_puur_18
intro_puur_19
intro_puur_15
intro_puur_27
intro_puur_22
intro_puur_30
intro_puur_33
intro_puur_32
intro_puur_28
intro_puur_29
intro_puur_25
intro_puur_22
intro_puur_24
Loading...

Puurstipdesign.

Puur
Renate.

Mijn creativiteit heb ik niet van een vreemde. Ik kom uit een creatieve familie, dus het zit in mijn dna. Vormgeving is niet alleen mijn vak, maar ook mijn passie. Ik denk en droom zelfs in beelden!

Na de mts Sint Lucas in Boxtel ging ik naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waar ik me ontwikkelde in graphic design. Ook het ondernemen zit in mijn bloed. Vrijwel direct na mijn afstuderen startte ik mijn eigen bedrijf Puurstipdesign dat ik aanvankelijk combineerde met een parttime baan. Sinds 2014 ben ik geheel zelfstandig: de beste beslissing ooit, omdat ik er nu volledig kan zijn voor mijn opdrachtgevers. Naast mijn werk, zoon Tibbe en vriend Paul houd ik van het Bourgondische leven met vrienden, design, padel/tennis, muziek en (verre) reizen. Dat is puur Renate.

Grafisch
ontwerper.

Ik ben, zoals je dat noemt, een allround grafisch ontwerper. Van zowel traditionele als digitale uitingen. Denk aan huisstijlen, brochures, magazines en point-of-sale materialen, maar ook aan het ontwerp van websites, banners en social content. Je kan met mij dus alle kanten op. Sterker nog: ik vind het geweldig om jouw on- en offline identiteit visueel eenduidig en vooral herkenbaar te maken. Wat jij wil overbrengen of uitstralen, vertaal ik in beeld.

Creatief
partner.

Toegegeven: ik maak niet alleen mooie plaatjes. Als je voor mij kiest, dan krijg je ‘the full monty’. Puurstipdesign staat voor kwaliteit en denkt mee over je (merk)strategie en doelstellingen. En hoe je deze op prikkelende wijze kunt visualiseren en realiseren. Je boodschap moet wel overkomen, toch? Zie me als een creatief partner, die weet wat werkt en vooral…wat niet werkt.

Puurstipdesign kan veel, maar niet alles. Als de opdracht erom vraagt werk ik samen met ervaren specialisten op het gebied van marketing, communicatie, (web)design, fotografie en events. Samen vormen we een professioneel team dat van alle markten thuis is. Tenminste, als de opdracht daarom vraagt.